Nová řada serverových paměťových modulů DDR3L TRANSCEND – Výkonné a energeticky úsporné

Nová řada serverových paměťových modulů DDR3L TRANSCEND – Výkonné a energeticky úsporné

SDÍLEJTE

Firma TRANSCEND oznamuje zavedení řady serverových paměťových modulů DDR3L: U-DIMM a SO-DIMM s kapacitou 16GB. Moduly plně podporují procesory Intel ® Atom Avoton/Rangeley řady C2000 a platformy AMD DDR3 ve vysoce výkonných výpočetních řešeních (HPC).Transcend-DDR3_16G_1600

Nové moduly DDR3L značky Transcend jsou založeny na obvodech 1Gbx8, díky čemuž se povedlo vyvinout moduly s takto velkou kapacitou. Moduly jsou vytvořeny z DRAM čipů, které zajišťuji bezporuchový provoz, vysoký výkon a vyznačují se pracovní frekvencí na úrovní 1600 MHz.

Napájecí napětí paměťových modulů Transcend DDR3L činí 1,35V. Ve srovnání s běžnými moduly DIMM DDR3 tak snižují energetickou zátěž a prodlužují životnost baterií. Navíc snižují spotřebu elektrické energie až o 20%. Díky tomu paměťové moduly vytváří méně tepla a systém pracuje při nižší teplotě, což má pozitivní vliv na jeho spolehlivost.

Paměťové moduly TRANSCEND DDR3 plné podporují standardy JEDEC (Joint Electron Device Engineering Council). Jejich kvalitu potvrzují mimo jiné pokročilé zkoušky využívající 64bitové jádro a jedno a vícejádrové procesory.

Na všechny moduly DDR3 značky TRANSCEND se vztahuje doživotní záruka výrobce.

Specifikace

Formát Model Kapacita Popis
U-DIMM TS2GLK64W6Q 16GB DDR3L 1600 U-DIMM 2Rx8
SO-DIMM TS2GSK64W6Q 16GB DDR3L 1600 SO-DIMM 2Rx8

Předpokládaná cena modulu činí 4 500,- s DPH

Více informací: www.transcend-info.com

O společnosti TRANSCEND

Společnost TRANSCEND je ve světě známá jako výrobce pamětí a počítačových příslušenství. Společnost, založena v roce 1988, nabízí kompletní řadu paměťových modulů, USB pamětí, mobilní pevné disky, pevné disky, MP3, paměťové flash karty, čtečky karet a multimediální výrobky. Výrobní závody TRANSCEND se nachází na Taiwanu a v Čině; firma má své pobočky v Spojených státech, Velké Británie, Německu, Holandsku, Japonsku, Korei a Čině.

 

SDÍLEJTE